+420774077726       info@akcenaklic.com            

O NÁS

O NÁS

Jsme profesionální agentura, zabývající se kompletním technickým zajištěním společenských a sportovních akcí.

Akce Na Klíč – PROFESSIONAL EVENT PRODUCTION

 

Společnost Akce Na Klíč vznikla v roce 2007 spojením s bezpečnostní agenturou X-Armor s.r.o., která je nyní provozovatelem.

Na trh tak přišla PROFESIONÁLNÍ EVENTOVÁ AGENTURA s přesahem do vývoje a výroby reklamy, dekorací a pódiových instalací. Za dobu působení firmy jsme realizovali BEZPOČET SKVĚLÝCH EVENTŮ a vytvořili si tak rozmanitou klientelu – viz REFERENCE.

REALIZACE FIREMNÍCH A VÁNOČNÍCH AKCÍ

Tým profesionálních produkčních má zkušenosti s pořádáním eventů a KONFERENCÍ jakéhokoliv rozsahu.

Naší specialitou jsou TEMATICKÉ FIREMNÍ PÁRTY a TEMATICKÉ DĚTSKÉ DNY.  Disponujeme vlastním technickým zázemím (zvuk, světla, mobiliář) a spolupracujeme s vlastním grafickým oddělením a výrobou dekorací, což nám umožňuje operativně realizovat kvalitní a EFEKTNÍ EVENTY s rozsáhlými instalacemi a dekoracemi.

 

Jsme agentura, která vytváří pohádkové svatby a jiné akce. Od velkých večírků, až po TOP secret party. Naše akce jsou nezapomenutelné, magické, perfektně naplánované a dokonale sladěné.

Luxury Wedding
Vytváříme luxusní svatby a párty pro first-class klienty. Od princeznovskych až po vintage a působíme po celé České republice. Vytváříme elegantní, stylové, božské a šťastné momenty Vašeho života.

Exclusivní akce
Jsme hrdí na naš nadstandardní servis v přípravě a pořádání eventů. Milujeme oslavy a výročí. Díky našemu bezkonkurenčnímu servisu vytváříme ty nejúžasnější akce z celé ČR.

Celorepubliková reputace
Naše služby využívají lidé z celé republiky a díky tomu, můžeme být u dětských oslav, žádostí o ruku nebo svatbách na těch nejkrásnějších místech Česka. Akce pořádáme s láskou a je to z nich cítit.

„Vnášíme do světa svateb dostupný luxus“